Stichting Leef!

Leef! … het DNA waar wij mee leven

LevLeef-leven-met-de-buurt-icoonen met de buurt

Onze visie is dat mensen door God geschapen zijn om relatie met elkaar te hebben. In deze tijd waarin eenzaamheid en drukte hand in hand gaan willen wij op een nieuwe en ontspannen manier ruimte bieden aan mensen om relaties aan te gaan. Met een open oor, een open hart, open handen. Wij willen mensen in de buurt samenbrengen en met elkaar verbinden.

LeLeef! leven met jezus icoonven met Jezus

Wij delen een passie voor Jezus Christus en zijn bedoeling met deze wereld: vrede met God, vrede met elkaar, vrede met jezelf. Met Leef! willen we samen ontdekken wat het leven van Jezus, zijn kruisiging en zijn opstanding met ons dagelijks leven te maken heeft. De bijbel en gebed spelen daarin een belangrijke rol.

Leef! leven met elkaar icoonLeven met elkaar

Wij zijn enthousiast voor elkaar. Daarom spreken we af naar elkaar om te zien, ons voor elkaarin te zetten en van elkaar te leren over het leven met God. Met oog voor alle verschillen die er zijn. In het geloof dat Jezus ons heeft samengebracht. Dit durven wij met elkaar te wagen.

Leef! leven met vrede en gerechtigheid icoonLeven met vrede en recht

Wij willen het hart van God voor de  mensen in zijn schepping laten zien. Daarom willen we vriendschappen aangaan, verbinden wat verbroken is, eenzamen en armen bijstaan. We willen een steentje bijdragen aan andere duurzame initiatieven die iets weerspiegelen van de goedheid en het recht dat God met deze wereld voor ogen heeft.

 

Website en hosting: Evidence 2.0